Despre Noi

_

Despre Clean 2 Go

Spălătorie & Curățătorie Haine

Persoanele care doresc să arate mereu impecabil și să aibă hainele proaspăt spălate și călcate au la dispoziție spălătorie Clean 2 Go, disponibilă în Vălenii de Munte.

În acest scop au fost achiziționate utilaje performante, angajații noștri sunt calificați în domeniu și folosim permanent detergenți profesioniști produși de firme care la rândul lor sunt lideri mondiali în domeniul curățeniei. De asemenea am ales să folosim numai detergenți și soluții care să nu afecteze rezistența țesăturilor ceea ce prelungește durata de viață a acestora.

Clean 2 Go oferă servicii de spălătorie textile, plecând de la premisa de spălare a celor mai delicate țesături, până la spălarea rufelor zilnice, oferindu-le o spălare adecvată, astfel încât hainele nu își pierd din calitatea lor, dar și serviciu de și călcătorie. Curățăm cu atenție tot ce contează pentru tine.

Știm că cei mici cresc repede, așa că la fel ca și tine, prețuim timpul pe care îl dedici acestora. Bucură-te de momente unice alături de familia ta, iar de rufe ne ocupăm noi. Nu trebuie să îți faci griji nici pentru petele încăpățânate și persistente, avem o soluție de curățare ecologică pentru fiecare în parte.

spalatorie haine clean2go valenii de munte

Spălarea Naturală vs Spălarea Chimică cu Percloretilenă, derivată din petrol

Curățarea chimică nu folosește apa! Într-un proces de curățare de acest tip, este folosită o substanță denumită Percloretilena, un produs petrolier, clasificat ca fiind periculos. Această metoda de curățare, are efecte negative asupra pielii și implicit asupra organismului, iar în timp, fibrele textile vor suferi modificări, sau chiar vor fi distruse.

Nu folosim sub nicio formă procesarea chimică cu Percloretilenă.

Utilizăm apa ca bază pentru o spălare naturală și eficientă, împreună cu cele mai avansate produse de curățat de la ECOLAB prin care atingem un standard deosebit de curățare și cel mai înalt nivel de îngrijire a fibrelor.

spalatorie haine valenii de munte

Solicită Informații Completând Formularul

Iată beneficiile ce ți le oferim:

  • Curățare și îndepărtare totală a petelor sau a mirosurilor neplăcute: apa și detergenții bio-degradabili deschid fibra, înlăturând murdăria și transportând-o în compartimente speciale ale mașinilor de spălat.
  • Mecanismul de spălare/stoarcere acționează blând și în deplin control asupra textilelor, mărind astfel durata de viață a fibrelor.
  • Fibrele vor avea o prospețime specifică și vor emana un miros deosebit, spre deosebire de procesul chimic tradițional de scoatere a petelor, care este inodor.
  • Culorile vor fi mai strălucitoare, chiar dacă articolele textile au fost depozitate sau neutilizate o mare perioadă de timp.
  • Avem selectați doar angajați cu experiență în domeniul textil, special instruiți să folosească astfel de echipamente de ultimă generație.
  • Inexistența oricăror produse toxice în procesul de curățare; detergenții utilizați nu sunt dăunători mediului, fibrelor.

Curățăm cu atenție tot ce contează pentru tine

Vă așteptăm să beneficiați de serviciile noastre.