Servicii

servicii spalatorie haine

01. Spălătorie Haine

Servicii de spălare de calitate, personalizate și rapide cu o capacitate de procesare foarte ridicată prin utilizarea celor mai performante utilaje de generație 2018 și detergenți profesionali biodegradabili de înaltă calitate.
Doriți ca hainele dumneavoastră să își recapete prospețimea și culoarea de altă dată? Doriți mereu o ținută impecabilă?
Vă așteptăm să beneficiați de serviciile noastre. Suntem bucuroți să te vedem fericit!

servicii curatatorie haine

02. Curățătorie Haine

Venim în ajutorul dumneavoastră cu servicii profesionale rapide de călcare a hainelor, lenjeriei și articolelor textile, atât pentru nevoi personale, cât și pentru afaceri. Suntem prima opțiune când aveți nevoie rapid de un costum impecabil, o cămașă fără cute sau lenjerii îngrijite.

Solicită Informații Completând Formularul

Iată beneficiile ce ți le oferim:

  • Curățare și îndepărtare totală a petelor sau a mirosurilor neplăcute: apa și detergenții bio-degradabili deschid fibra, înlăturând murdăria și transportând-o în compartimente speciale ale mașinilor de spălat.
  • Mecanismul de spălare/stoarcere acționează blând și în deplin control asupra textilelor, mărind astfel durata de viață a fibrelor.
  • Fibrele vor avea o prospețime specifică și vor emana un miros deosebit, spre deosebire de procesul chimic tradițional de scoatere a petelor, care este inodor.
  • Culorile vor fi mai strălucitoare, chiar dacă articolele textile au fost depozitate sau neutilizate o mare perioadă de timp.
  • Avem selectați doar angajați cu experiență în domeniul textil, special instruiți să folosească astfel de echipamente de ultimă generație.
  • Inexistența oricăror produse toxice în procesul de curățare; detergenții utilizați nu sunt dăunători mediului, fibrelor.

Curățăm cu atenție tot ce contează pentru tine

Vă așteptăm să beneficiați de serviciile noastre.